Home Mouky Ořechové a ostatní mouky CHD Třebíčsko Mandlová mouka natural

CHD Třebíčsko Mandlová mouka natural

Skořápkové plody

CHD Třebíčsko Mandlová mouka natural NovinkaSkladem

Stále větší popularitě čelí mandlová mouka, kterou získáme rozemletím jader mandlí. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje.

Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z mandlové mouky větší sytivost.

 

Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %.

Trvanlivost výrobku: 12 měsíců od data výroby.

Země původu: USA.

Odrůda: mix kalifornských typů.

250g 69,00 Kč
500g 123,00 Kč
1kg 225,00 Kč
Výživové údaje Složení Náš tip

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:

Energetická hodnota: 2 420 kJ/579 kcal
Tuky: 49,93 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,8 g
Sacharidy: 21,55 g
z toho cukry: 4,35 g
Vláknina: 12,5 g
Bílkoviny: 21,15 g
Sůl: <0,025 g



Složení výrobku: 100 % mletá jádra neloupaných mandlí.

Surovina neobsahuje konzervační látky (sorbany, benzoany, atd.), barviva ani oxid siřičitý a siřičitany.

Přítomnost potravinových alergenů ve výrobku: suché skořápkové plody a výrobky z nich.



TIP: Nahrazujete-li v receptu pšeničnou mouku mandlovou, zvyšte množství kypřícího prášku z důvodu vyšší váhy mandlové mouky.